>

Skip to Content

Intermodaal Transport

Voor wegtransport en intermodaal transport van en naar Italië kiest u voor GET Transport. GET Transport heeft ruime ervaring met intermodaal vervoer binnen Europa. Dankzij ons sterke netwerk zijn wij als geen ander in staat om uw ladingen te vervoeren hoe en wanneer u dat wilt. Of dat nu via wegtransport is of via een andere vorm van transport, bij GET wordt u zending altijd veilig en snel verzonden.

Ruime ervaring in intermodaal transport van en naar Italië

Binnen GET Transport maken we gebruik van alle transportmodaliteiten. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo maken wij voor intermodaal transport van en naar Italië gebruik van wegtransportzeevracht en luchtvracht. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u een totaaloplossing aanbieden voor al uw internationale logistiek. Hoe complex uw logistieke vraagstuk ook is, wij hebben alle kennis en ervaring in huis om u optimaal van dienst te zijn. Of het nu om groupage zendingen, deelpartijen of een complete lading gaat, uw zending wordt veilig en snel naar de gewenste bestemming vervoerd.

De beste keus voor intermodaal transport

GET heeft alle kennis van vele producten en diverse branches. Onze tarieven zijn scherp, de transittijden snel. Of u nu volledig of deels het logistieke proces aan GET uitbesteedt, wij ontzorgen u geheel. Hierbij bent u verzekerd van een veilig en milieubewust transport met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Heeft u interesse in wegtransport van en naar Italië of wilt u graag gebruik maken van ons intermodaal transport? Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact op: +31 162 456700.